میکروفون بی سیم

فیلتر ها

فیلتر براساس قیمت:

نمایش 1–20 از 24 نتیجه

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 K4

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 K4

ناموجود
میکروفون بی سیم یقه ای بویا مدل Boya BY-V10

میکروفون بی سیم یقه ای بویا مدل Boya BY-V10

2.300.000 تومان
میکروفون بی سیم یقه ای بویا مدل Boya BY-V20

میکروفون بی سیم یقه ای بویا مدل Boya BY-V20

3.100.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM3T2 M1

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM3T2 M1

3.430.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-D1

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM3T2 D1

3.470.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-U1

میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-U1

3.480.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM3T2 M2

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM3T2 M2

4.680.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-D2

میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-D2

4.770.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-U2

میکروفون بی سیم بویا مدل BY-WM3T2-U2

5.200.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 S3

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 S3

7.130.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 S5

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 S5

7.190.000 تومان
میکروفون استودیویی بویا Boya BY-PM500W

میکروفون استودیویی بویا Boya BY-PM500W

8.800.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM8 PRO-K3

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-WM8 PRO-K3

9.500.000 تومان
میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 S4

میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-XM6 S4

9.620.000 تومان
فرستنده میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-TX8 Pro

فرستنده میکروفون بی سیم بویا مدل Boya BY-TX8 Pro

ناموجود
میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-S2 Mini

میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-S2 Mini

ناموجود
میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-S1 Mini

میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-S1 Mini

ناموجود
میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-k2

میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-k2

ناموجود
میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-k1

میکروفون بی سیم یقه ای بویا Boya BY-XM6-k1

ناموجود
میکروفون بی سیم بویا مدل BY-M1LV-D

میکروفون بی سیم بویا مدل BY-M1LV-D

ناموجود

میکروفون بی سیم عضو شیک و مدرن خانواده‌ی میکروفون‌ ها است. اگر می‌خواهید در اجرا، از زبان بدن‌تان هم استفاده کنید، خرید میکروفون بیسیم انتخاب بجایی است. برای آشنایی بیشتر با میکروفون بیسیم در ادامه با تهران پروژکتور همراه شوید.

خرید میکروفون بیسیم

میکروفون بی سیم

محال است که اهل آواز و ساز باشید و تا بحال به خرید میکروفون آن هم میکروفون بیسیم که خواننده‌ها روی سن دست می‌گیرند فکر نکرده باشید. میکروفن بیسیم اتفاق خوب دنیای تکنولوژی است، چون بدون اینکه نگران قطع و وصل کابل باشی و با عبارت معروف الو یک، دو، سه امتحان می‌کنم…دائما از سالم بودن اتصال مطمئن شوید، فرستنده و گیرنده را روشن کرده و با تمرکز کامل، شروع به خواندن و نواختن می‌کنید!

میکروفون بی سیم در واقع همان میکروفن باسیم معروف با کمی تجهیزات خاص مثل گیرنده و فرستنده است که شما را برای اجرای بهتری همراهی می‌کند.

(برای خرید میکروفون USB به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.)

نصب و حمل آسان میکروفون بی سیم

میکروفون بی سیم چیست؟

میکروفون بی سیم یا میکروفون وایرلس Wireless microphone و یا Cordless microphone، به میکروفونی گفته می‌شود که بدون سیم و توسط امواج رادیویی، سیگنال‎‌های صوتی را  به تجهیزات ضبط صدا و آمپلی فایر متصل می‌کند.

میکروفون بی سیم بنام میکروفون رادیویی نیز معروف است، این میکروفون بدنه‌ی کوچکی دارد، و توسط باتری تغذیه می‌شود و سیگنال‌های رادیویی را به گیرنده می‌رساند.

سیستم میکروفون بی‌سیم ، بجزء خود میکروفن شامل گیرنده و فرستنده است که  فقط خود میکروفون بدون کابل است و سایر تجهیزات یعنی رسیور و دستگاه‌های تنظیمات صدا با سیم به یکدیگر متصل می‌شوند.

میکروفون بی سیم یک سیستم است که شامل خود میکروفون، گیرنده و فرستنده می‌شود. اگرچه بنظر می‌آید که مهم‌ترین تفاوت میکروفن وایرلس با میکروفن معمولی سر کابل است؛ ولی موضوع کمی پیچیده‌تر از این حرف‌ها است.

(برای خرید میکروفون استودیویی این صفحه را از دست ندهید.)

میکروفون بیسیم مناسب کنفرانس

خرید میکروفون بی سیم

همانطور که گفتیم میکروفن وایرلس شامل فرستنده و گیرنده است. در برخی از میکروفن‌ها، فرستنده داخل خود بدنه‌ی میکروفن جای گرفته‌ و به همین خاطر میکروفن کمی بزرگ است.

و در برخی دیگر، میکروفون بیسیم توسط کابلی کوتاه به فرستنده‌ای سبک و قابل حملی بنام Bodypack متصل می‌شود. بادی پک یک کیس جمع و جور است که روی کمربند یا برخی موارد داخل جیب اجرا کننده جای می‌گیرد.

بادی پک یا همان یونیت فرستنده، بیشتر مختص به میکروفون‌ یقه ای است. میکروفون وایرلس بخاطر حمل آسان، بدون سیم‌های دست و پا گیر، خیلی پرطرفدار است.

روش ارتباط فرستنده و گیرنده، امواج الکترومغناطیسی است. در میکروفون بیسیم معمولا از امواج نامرئی VHF و UHF استفاده می‌شود.

انواع میکروفون وایرلس

عملکرد سیستم میکروفون بیسیم

میکروفون‌های وایرلس معمولا با دو نوع باند فرکانسی VHF و UHF برای انتقال سیگنال‌ها، از فرستنده به گیرنده استفاده می‌کنند. فرستنده‌های ارزان قیمت از فرکانس ثابت استفاده می‌کنند ولی فرستنده‌های پیشرفته‌تر معمولا چند کانال فرکانسی را تحت پوشش قرار می‌دهند؛

که در صورت تداخل یک کانال سریعا به کانال دیگری می‌رود و یا امکان استفاده همزمان چند میکروفون را می‌دهد. در برخی از مدل‌ها از مدولاسیون FM و در مدل‌های جدیدتر از مدولاسیون دیجیتال برای جلوگیری از دریافت سیگنال‌های غیر مجاز استفاده می‌شود.

برای جلوگیری از قطع و وصل سیگنال و برای داشتن صدایی روان، در مدل‌ها گران‌تر میکروفون بی سیم از فرستنده‌ها و گیرنده‌ها دو آنتنه و در مدل‌های ارزان‌تر و برخی مدل‌های ویژه، از نور مادون قرمز برای انتقال سیگنال‌ها استفاده می‌شود.

(برای خرید میکروفون داینامیک به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.)

نحوه کار سیستم میکروفون بیسیم

تکنولوژی میکروفون بی سیم

میکروفون‌های حرفه‌ای وایرلس با فرکانس رادیویی VHF و UHF کار می‌کنند و دارای تنوع زیادی هستند (دو ماژول گیرنده جداگانه، هر کدام آنتن خاص خود را دارند)، که نقاط مرده (ناشی از لغو فاز) و اثرات ناشی از انعکاس رادیویی از دیوار و سطوح را ازبین می‌برند.

یکی دیگر از تکنیک‌های مورد استفاده برای بهبود کیفیت صدا (مخصوصا برای بهبود محدوده‌ی دینامیکی)، فناوری Nady system است. این سیستم اولین فناوری بود که برای ساخت میکروفون وایرلس در سال 1976 ارائه شد.

باتری منبع تغذیه میکروفون وایرلس است و سیگنال‌های صوتی توسط امواج رادیویی مثل فرکانس‌های UHF، VHF، AM و FM یا انواع مدولاسیون دیجیتالی به فرستنده ارسال می‌شود.

(برای خرید میکروفون کاندنسر به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.)

سیستم میکروفون بیسیم

انواع میکروفون وایرلس

در حال حاضر، میکروفن بی سیم به سه دسته کلی تقسیم می‌شوند:

میکروفون وایرلس در انواع مختلف

میکروفون بیسیم دستی (Handheld)

میکروفون بیسیم دستی شبیه همان میکروفون سیمی معروف است، منتها اینکه بجای سیم با باتری شارژ شده و اندازه‌ی بزرگتری دارد.

میکروفون (Handheld)

میکروفون پلاگین (Plug in, plug on, Slot in)

میکروفون‌های پلاگین، فرستنده‌های مکعبی شکلی هستند که به پایین یک میکروفون استاندارد متصل شده و آن را به یک میکروفون وایرلس تبدیل می‌کنند.

میکروفون بیسیم از نوع پلاگین (Plug in, plug on, Slot in)

میکروفون بادی پک (Bodypack)

بادی پک جعبه‌ی کوچکی است که فرستنده و باتری را در خود جای داده است. این جعبه سبک وزن به همراه یک گیره قابل اتصال به لباس است.

میکروفون بی سیم به سه دسته کلی: میکروفن دستی، میکروفن پلاگین و میکروفون بادی پک که میکروفون یقه ای وایرلس نیز در همین گروه است، تقسیم می‌شود.

(برای خرید میکروفون هدست به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.)

مدل وایرلس میکروفون با بادی پک (Bodypack)

میکروفون بی سیم دستی

همانطور که قبلا هم بصورت مفصل درباره میکروفون بی‌سیم توضیح دادیم: میکروفون وایرلس شامل سه بخش فرستنده، گیرنده و خود میکروفون است. گیرنده‌ها و فرستنده‌ها با انتقال سیگنال‌های صوتی توسط فرکانس UHF و VHF امکانی را فراهم می‌کنند که امواج صوتی بدون نیاز به کابل پخش و ضبط شوند.

میکروفون بی سیم دستی بخاطر عدم نیاز به سیم و سیم‌کشی طرفداران زیادی دارد. معمولا میکروفون دستی را در اجرای کنسرت و یا در همایش‌هایی که مجری باید آزادانه روی سن حرکت کند زیاد دیده‌اید.

میکروفون بی سیم دستی شامل سه بخش اصلی: فرستنده، گیرنده و خود میکروفون است. قیمت میکروفون بی سیم دستی نسب به میکروفون‌های سنتی که با سیم کار می‌کنند، گران‌تر است.

(برای خرید بهترین میکروفون گیمینگ لیست کاملی برایتان در نظر گرفته‌ایم.)

تجهیزات میکروفون بی سیم

میکروفون یقه ای بی سیم

یکی از مدرن‌ترین عضو خانواده‌ی میکروفون‌ها، میکروفون یقه ای بی سیم است. این میکروفون به مجری اجازه می‌دهد تا آزادنه بدون مزاحمت سیم‌ها و بدون اینکه دستانش درگیر نگهداری میکروفن باشد، روی سن راه برود و فقط روی اجرایش تمرکز داشته باشد. میکروفون یقه ای بی سیم با نزدیک بودن به منبع صوتی، از کیفیت صدای خوبی برخوردار است. قیمت میکروفون یقه ای بی سیم نسبت به مدل‌های همرده اما با سیم، گران‌تر است.

میکروفون یقه ای بی سیم با نزدیک بودن به منبع صوتی، از کیفیت صدای خوبی برخوردار است. قیمت میکروفون یقه ای بی سیم نسبت به مدل‌های همرده اما با سیم، گران‌تر است.

(با هجده مدل از بهترین میکروفون یقه‌ ای در این صفحه آشنا شوید.)

انواع میکروفون یقه ای بی سیم

میکروفون بی سیم موبایل

میکروفون بیسیم یقه ‌ای سبک وزن همراه با کابل اتصال موبایل ارائه می‌شود که ارتباط سریع و آسانی دارد. میکروفون بیسیم موبایل یک مدل میکروفون بی سیم کوچک است که قابل حمل باشد و بتوان برای تولید محتواهای ویدئویی یوتیوب و اینستاگرام و سایر برنامه‌های سوشال مدیا استفاده کرد.

منظور از میکروفون بیسیم موبایل در واقع همان میکروفون یقه ای کوچک و سبک وزن است که مدرن‌ترین آن‌ها به همراه یک گیرنده دو کاناله و دو فرستنده ارائه می‌شود.  میکروفن حرفه‌ای بیسیم موبایل تا شعاع دو متری سیگنال دهی دارد.

(با بهترین میکروفون بی سیم در این صفحه آشنا شوید.)

برای تولید محتوا با موبایل: میکروفون بی سیم موبایل

نوع گیرنده ها در میکروفون بی سیم

گیرنده‌های مختلفی در بازار موجود هستند. مدل‌های جدید شامل گیرنده‌هایی با دو ماژول رادیویی و دو آنتن هستند. و برخی دیگر یک ماژول رادیویی و دو آنتن دارند و برخی دیگر فقط تنها دارای یک آنتن هستند.

برخی از سیستم‌های میکروفن بی سیم کاملا دیجیتالی هستند و در انواع مختلف ارائه می‌شوند. در این مدل میکروفون‌ها که برندهای مشهوری مثل Sony, shure, Zaxcom و MIPRO روی آن کار می‌کنند، از همان فرکانس‌ها UHF توسط سیستم‌های آنالوگ FM برای انتقال سیگنال دیجیتال با نرخ بیت ثابت استفاده می‌کنند.

میکروفون بی سیم با گیرنده‌های مختلفی در بازار موجود هستند. مدل‌های جدید شامل گیرنده‌هایی با دو ماژول رادیویی و دو آنتن هستند. مدل میکروفون‌های دیجیتالی نسبت به میکروفون‌های آنالوگ نویز و اعوجاج کمتری دارند.

(با بهترین میکروفون استودیویی در این صفحه آشنا شوید.)

میکروفون بی سیم دیجیتالی

تفاوت فرکانس UHF و VHF در میکروفون وایرلس

امواج VHF طول موج بلندی دارند و محدوده‌ی وسیع تری را تحت پوشش قرار می‌دهند. معمولا میکروفن وایرلس VHF باید آنتن‌های بلندتری داشته باشد. از مزایای خوب میکروفون VHF مصرف انرژی کمتر و عدم نیاز به دید مستقیم فرستنده و گیرنده است. قیمت میکروفون VHF به نسبت میکروفون UHF ارزان‌تر است.

اما امواج میکروفون UHF طول موج کوتاهی دارند، بنابراین با آنتن کوتاه تعامل خوبی دارد. از مزایای میکرفون UHF باید گفت که پهنای باند 8 برابری نسبت به میکروفون VHF دارد، بنابراین تداخل امواج و نویز در این میکروفون بسیار کمتر اتفاق می‌افتد. اما قیمت گرانتر و مصرف انرژی بیشتری دارد.

میکروفون بی سیم UHFبخاطر پهنای باند بیشتر و تداخل فرکانسی کمتر، عملکرد بهتری نسبت به میکروفون VHF دارد.

(برای آشنایی با بهترین میکروفون برای تولید محتوا به صفحه مورد نظر مراجعه کنید.)

مقایسه عملکرد فرکانس UHF و VHF در میکروفون وایرلس

تبدیل میکروفون معمولی به میکروفون وایرلس

برخی از سازنده‌های معروف مثل سنهایزر Sennheiser و یا Nady یک فرستنده پلاگین برای اتصال به میکروفن‌ها باسیم و تبدیل آن به میکروفون وایرلس، ارائه می‌دهند. این دستگاه‌های مکعبی شکل به خروجی XLR میکروفون و یا گیرنده متصل شده و آنها را به میکروفن بیسیم تبدیل می‌کنند.

تحت این شرایط، سازنده‌ها می‌توانند هر نوع میکروفونی را به یک میکروفون وایرلس تبدیل کنند. به این ترتیب، فرستنده‌های پلاگین امکان تبدیل میکروفن‌های قدیمی که با کابل کار می‌کنند به یک میکروفون وایرلس می‌دهند. البته این موضوع تا زمانی جواب می‌دهد که کیفیت صدا دستخوش تغییر نشده و صدمه نبیند.

با اتصال فرستنده پلاگین به میکروفون معمولی باسیم، می‌توان آن را به یک میکروفن بی‌سیم تبدیل کرد.

(بهترین میکروفون برای یوتیوب را در این صفحه بیابید.)

میکروفون وایرلس با تجهیزات جانبی

برندهای معروف میکروفن بیسیم

از برندهایی که در تولید میکروفون بیسیم مشهور هستند می‌توان به AKG Acoustics, Audio-Technica, Electro-Voice, MIPRO, Shure, soney و این اواخر به برند Boya و Saramonic اشاره کرد.

از زمان ساخت اولیه میکروفون‌های بی سیم زمان زیادی می‌گذرد و از آن زمان تاکنون پیشرفت چشمگیری داشته‌اند. سیستم میکروفون‌های وایرلس آنقدر پیشرفت کرده‌اند که می‌توانند همزمان بیش از صد میکروفون را ساپورت کنند.

قابلیت استفاده همزمان از چندین میکروفون بخاطر طراحی و قطعات پیشرفته است و قیمت گران‌تری دارند. این ویژگی از دلایل اصلی تفاوت قیمت میکروفون‌ بی سیم است.

(بهترین میکروفون پادکست را در این صفحه بیابید.)

میکروفن بیسیم در اندازه‌ها و مدل‌های مختلف

قیمت میکروفون بی سیم

میکروفن بیسیم جزء تجهیزات هوشمند دسته بندی می‌شود و نسبت به میکروفون‌های سنتی و معمولی قیمت بالاتری دارد. قیمت میکروفون بی سیم بسته به برند و کیفیت گیرنده و فرستنده متفاوت است. ولی بطور کلی قیمت میکروفون بی سیم چه از نوع میکروفون بی سیم اسباب بازی باشد تا میکروفون قیمت میکروفون بی سیم دستی گرانقیمت هستند. معمولا از رنج قیمت 3 الی 4 میلیون به بالا است.

میکروفون بی سیم جزء تجهیزات هوشمند دسته بندی می‌شود و نسبت به میکروفون های باسیم قیمت گران تری دارد. قیمت میکروفون وایرلس از سه میلیون به بالا است.

(برای دانستن تفاوت نمایشگر لمسی و اسمارت برد این صفحه را از دست ندهید.)

میکروفون بی سیم جزء تجهیزات هوشمند

میکروفون بی سیم ارزان

قیمت میکروفن بیسیم بالا است، مخصوصا اگر از یک برند معروف باشد. در حال حاضر برخی از شرکت‌های سازنده تجهیزات جانبی صوتی و تصویری، میکروفون‌های وایرلس با قیمت مقرون بصرفه و کیفیتی قابل قبول عرضه کرده‌اند:

قیمت میکروفون بی سیم بر اساس تکنولوژی و نوع برند

میکروفون بی سیم رود Rode

برند رود Rode با ارائه میکروفون‌های باکیفیت در حال حاضری یکی از برندهای معروف و خوش قیمت است. به عنوان نمونه میکروفن وایرلس رود مدل Go که بخاطر ظاهر جمع و جور، الگوی قطبی Omnidirectional، پاسخ فرکانس 50 تا 20.000 هرتز و همینطور مجهز بودن به صفحه نمایشگر LCD بر روی فرستنده، در بازار جایگاه خوبی پیدا کرده است.

برند رود Rode با ارائه میکروفون‌های بی سیم باکیفیت در حال حاضری یکی از برندهای معروف و خوش قیمت است.

برند رود Rode یکی از برندهای محبوب میکروفون بیسیم

میکروفون بی سیم یقه ای سارامونیک

یکی دیگر از برندهای دیگر که بخاطر عرضه محصولات باکیفیت و خوش قیمت معروف است، برند سارامونیک Saramonic است. برای نمونه میکروفون یقه ای بی سیم سارامونیک مدل Saramonic uwmic9 KIT1 بخاطر فرستنده و گیرنده‌ی قدرتمند، مجهز بودن به پورت 3.5 میلیمتری و باتری لیتیوم 2000 میلی آمپر و خیلی از ویژگی‌های کاربرپسند دیگر، جایگاه خوبی در بازار دارد.

یکی دیگر از برندهای دیگر که بخاطر عرضه محصولات باکیفیت و خوش قیمت، مخصوصا میکروفن بیسیم معروف است، برند سارامونیک Saramonic است.

 سارامونیک Saramonic برند معروف میکروفون وایرلس

میکروفون بی سیم بویا Boya

اگر برای تولید محتوا برای اینستاگرام و یوتیوب به دنبال یک میکروفن بیسیم هستید که هم کارتان را بدون دردسر راه بیاندازد و هم قیمت خوبی داشته باشد، مجموعه میکروفن‌های بویا امتحان خود را پس داده‌اند. برای نمونه میکروفن بیسیم بویا مدل Boya BY-WM6S بخاطر باتری داخلی قابل شارژ با بازدهی ده ساعته، برد بالا تا فاصله‌ی 70 متر، می‌تواند کیفیت صدا را در کلیپ‌های‌تان پشتیبانی کند.

اگر برای تولید محتوا برای اینستاگرام و یوتیوب به دنبال یک میکروفن بیسیم هستید که هم کارتان را بدون دردسر راه بیاندازد و هم قیمت خوبی داشته باشد، مجموعه میکروفن‌های بویا امتحان خود را پس داده‌اند.

(بهترین میکروفون های بویا را در این صفحه بیابید.)

میکروفون وایرلس بویا Boya

مزایای میکروفن بیسیم

  • آزادی عمل بیشتر اجرا کننده
  • راحتی از دردسر کابل کشی و نگرانی از قطع و وصل شدن کابل
  • جداسازی گالوانیکی میکروفون (حلقه‌های زمین Ground loops) یکی از علل اصلی ایجاد نویز و تداخل درسیستم‌های صوتی است.

نقاط قوت میکروفن بیسیم

معایب میکروفون وایرلس

  • محدود بودن برد سیگنال‌ها (یک میکروفون XLR فقط حدود 100 متر را تحت پوشش قرار می‌دهد.)، برخی از میکروفون‌ها نیز حتی به 100 متر نمی‌رسد و با فاصله گرفتن از گیرنده کیفیت صدا خیلی پایین می‌آید.
  • امکان تداخل سیگنال با سایر تجهیزات الکترونیکی
  • توانایی عملکرد محدود به عمر شارژ باتری است. معمولا میکروفون‌های خازنی به دلیل نیاز به انرژی بیشتر، نسبت به سایر میکروفون‌ها سریع‌تر نیاز به شارژ دارد.
  • همراه با کمی نویز و نقاط خارج از دسترس.
  • تعداد محدود میکروفون‌های فعال همزمان ( به دلیل محدود بودن تعداد کانال‌ها رادیویی)
  • گرانقیمت
  • کیفیت صدای کمتر نسبت به میکروفون‌های باسیم

نقاط ضعف میکروفون وایرلس

منبع مطلب

برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه