نمایشگر لمسی

فیلتر ها

فیلتر براساس قیمت:

در حال نمایش 3 نتیجه

نمایشگر لمسی نانو استیل E-Board E1 Android 11 سایز 82 اینچ مجهز به کامپیوتر داخلی

نمایشگر لمسی نانو استیل E-Board E1 Android 11 سایز 82 اینچ مجهز به کامپیوتر داخلی

ناموجود

نمایشگر لمسی نانو استیل E-Board E1 Android 11 سایز 75 اینچ مجهز به کامپیوتر داخلی

99.000.000 تومان
نمایشگر لمسی نانو استیل E-Board E1 Android 11 سایز 82 اینچ مجهز به کامپیوتر داخلی

نمایشگر لمسی نانو استیل E-Board E1 Android 11 سایز 86 اینچ مجهز به کامپیوتر داخلی

165.000.000 تومان

از کار کردن با موس و کیبورد خسته شده‌اید و دوست دارید که صفحه کامپیوترتان را با دست مدیریت کنید؟ یکی از مشخصه‌های اصلی اسمارت فون‌هایی که امروزه از آنها استفاده می‌کنیم صفحه لمسی و تاچ است. صفحه نمایش در اسمارت فون‌ها کار با آنها را خیلی راحت‌تر کرده است. همچنین، چند سال است که کامپیوترها و تلویزیون‌ها هم با صفحه‌های نمایش لمسی تولید می‌شوند. بنابراین، اگر مایلید در مورد صفحه نمایشگر لمسی بیشتر بدانید، با ما همراه باشید تا در مورد مانیتور لمسی، انواع و مزایای استفاده از آن برایتان توضیح دهیم.

نمایشگر لمسی چیست؟

پیش از اینکه در مورد نحوه عملکرد و انواع فریم لمسی توضیح دهیم، بیایید اول ببینیم که اصلاٌ صفحه نمایش لمسی یعنی چی؟ نام نمایشگر لمسی به انگلیسی Touch Screen است که یک صفحه نمایش الکترونیکی است و به عنوان یک دستگاه ورودی هم عمل می‌کند.

طبیعتاً سطح نمایشگر لمسی به لمس و فشار انگشتان حساس است. به این صورت، وقتی که انگشتان دست را روی صفحه حرکت می‌دهید یا به آن فشار می‌آورید، می‌توانید کارکردهای مختلف سیستم عامل مانیتور یا دستگاهی که دارای صفحه لمسی است را انجام دهید.

از این رو، خیلی از کاربران از صفحه‌های مانیتور لمسی به جای کیبورد و موس استفاده می‌کنند. با این وجود، آیا می‌دانید کارکرد نمایشگرِ لمسی چگونه است؟

نمایشگر لمسی چیست؟

کارکرد صفحه نمایش لمسی چگونه است؟

در بخش قبلی گفتیم که صفحه نمایشگر لمسی یک صفحه الکترونیکی است که با منبع برق کار می‌کند. روی سطح مانیتور لمسی مقدار بسیار کمی شارژ الکتریکی وجود دارد که وقتی انگشت روی صفحه لمس می‌کند یا فشار می‌دهد، این میزان شارژ الکتریکی بسیار کم به سمت آن حرکت می‌کند.

در این موقع است که حسگرهای اطراف کناره‌های صفحه مانیتور لمسی متوجه نقطه تماس انگشت با صفحه می‌شوند و عمل مورد نظر روی صفحه نمایش انجام می‌شود.

میزان شارژ الکتریکی که روی سطح صفحه مانیتور لمسی وجود دارد آنقدر کم است که انگشتان در زمان لمس به هیچ‌وجه این میزان شارژ الکترونیکی را متوجه نمی‌شوند.

کارکرد صفحه نمایش لمسی چگونه است؟

فناوری‌های به کار رفته در صفحه نمایش های لمسی

در بخش قبلی در مورد عملکرد صفحه نمایش هوشمند لمسی توضیح دادیم، بیایید ببینیم که چه فناوری‌ها و تجهیزاتی در ساخت صفحه نمایشگر لمسی به کار می‌روند.

برندهای مختلف سازنده نمایشگرهای لمسی می‌توانند از اجزای مختلفی برای درست کردن محصولات صفحه نمایش لمسی صنعتی خود استفاده کنند که کارکردهایشان هم می‌توانند از همدیگر متفاوت باشند.

اما به طور کلی، سازندگان صفحه‌های لمسی برای ساخت یک صفحه نمایشگر ساده معمولاً از سه جز استفاده می‌کنند که عبارتند از:

فناوری‌های به کار رفته در صفحه نمایش های لمسی

1. سنسور لمسی نمایشگر لمسی

یکی از مهمترین فناوری‌ها و تجهیزات به کار رفته در ساخت مانیتورهای لمسی سنسور لمسی صفحه نمایش است که در آن تعبیه شده است. سنسورهای لمسی در صفحه نمایش دارای یک جریان الکتریکی یا سیگنال برقی هستند که در طول صفحه نمایش برقرار این شارژ الکتریکی برقرار است.

وقتی هم که انگشتان دست با صفحه نمایش تماس برقرار می‌کنند، در این سیگنال یا شارژ سنسور لمسی تداخل یا تغییری به وجود می‌آید. سپس، در مرحله بعد سیستم عامل دستگاه صفحه نمایش لمسی متوجه می‌شود که مکان تماس انگشت به خاطر تداخل با این سیگنال کجا واقع شده و عملیات مربوط به آن را انجام می‌دهد.

1. سنسور لمسی نمایشگر لمسی

2. کنترلر نمایشگر لمسی

کنترلر رابط بین سنسور لمسی و سیستم عامل صفحه نمایشگر لمسی است. یادتان می‌آید که گفتیم که وقتی که انگشت با صفحه نمایش تماس پیدا می‌کند، در سیگنال برقی سنسور لمسی تداخل و تغییر به وجود می‌آید؟

در این مرحله، کنترلر اطلاعات مربوط به این سیگنال تداخل را به سیستم عامل صفحه نمایش انتقال می‌دهد و نوع ارتباط تماس با کاربر را برای آن تعیین می‌کند.

2. کنترلر نمایشگر لمسی

3. درایور نرم‌افزار نمایشگر لمسی

درایور نرم‌افزار اطلاعاتی که کنترلر در رابطه با تداخل سیگنال برق سنسور لمسی انتقال می‌دهد را دریافت می‌کند. سپس، درایور برای سیستم عامل صفحه نمایشگر لمسی تعیین می‌کند که چطور به این اطلاعات پاسخ دهد. در حقیقت، نقش اصلی درایور نرم‌افزار در صفحه‌های نمایشگر ایجاد همکاری بین سیستم عامل و مانیتور لمسی است.

3. درایور نرم‌افزار نمایشگر لمسی

انواع صفحه نمایش لمسی چیست؟

در بخش قبلی در مورد سه جزء اصلی تشکیل‌دهنده صفحه‌های لمسی توضیح دادیم. با این حال، سازندگان صفحه‌های نمایشگر لمسی به غیر از این سه جزء از اجزای دیگری هم در ساخت آنها استفاده می‌کنند.

در نتیجه، طراحی متفاوت صفحه‌های نمایشگرِ لمسی باعث می‌شود که آنها کارکردهای مختلفی از همدیگر داشته باشند و انواع‌شان هم متفاوت باشد. به این صورت، چهار نوع صفحه نمایشگر لمسی وجود دارد که در ادامه در مورد آنها توضیح خواهیم داد.

انواع صفحه نمایش لمسی چیست؟

انواع نمایشگر لمسی: 1. صفحه نمایش لمسی مقاومتی چیست؟

صفحه نمایشگر مقاومتی نقطه لمس را از طریق تماس انگشت روی صفحه بر روی یک نقطه از آن حس می‌کند. خوبی مانیتور لمسی مقاومتی این است که می‌توانید از آن استفاده‌های زیادی هم با انگشت و هم با قلم‌های مخصوص داشته باشید.

همین مسئله باعث می‌شود که خیلی‌ها از آن برای گرفتن امضای الکترونیکی هم استفاده کنند. با این حال، صفحه‌های مقاومتی فقط به تماس انگشت با یک نقطه به صفحه حساس هستند.

این به این معنی است که آنها به تماس چند نقطه‌ای واکنش نمی‌دهند. همچنین، آنها نسبت به انواع صفحه‌های نمایشگر لمسی دیگر دوام کمتری دارند.

حداکثر اندازه صفحه مورد استفاده برای صفحه نمایشگرِ لمسی مقاومتی حدود ۲۰ اینچ است.

انواع نمایشگر لمسی: 1. صفحه نمایش لمسی مقاومتی چیست؟

انواع نمایشگر لمسی: 2. مانیتور لمسی مادون قرمز

همانطور که از اسمش پیداست، مانیتورهای لمسی مادون قرمز با اشعه‌های مادون قرمز کار می‌کنند. نحوه کارکرد این مانیتورها به گونه‌ای است که وقتی که انگشت با صفحه تماس پیدا می‌کند، در اشعه‌های مادون قرمز اختلال به وجود می‌آید.

به این صورت، پنل صفحه متوجه می‌شود که در آن نقطه با صفحه تماس برقرار شده است. علاوه بر این، مانیتورهای لمسی مادون قرمز می‌توانند چندین نقطه تماس را تشخیص بدهند. این یعنی که می‌توانید چند جای صفحه را لمس کنید و از آنها واکنش بگیرید.

همچنین، صفحه‌های لمسی مادون قرمز دارای مقاومت بالایی هستند. اما یک بدی که مانیتورهای لمسی مادون قرمز دارند این است که در معرض حرارت و اشعه‌های آفتاب به خوبی کار نمی‌کنند. در نتیجه، برای عملکرد بهتر مانیتور لمسی مادون قرمز باید در محیط تاریک با آن کار کنید.

سایز تولید صفحه‌های نمایشگر لمسی مادون قرمز خیلی بزرگ است و حداکثر سایز آنها می‌تواند به ۱۵۰ اینچ هم برسد.

انواع نمایشگر لمسی: 2. مانیتور لمسی مادون قرمز

انواع نمایشگر لمسی: 3. نمایشگرهای لمسی تصویربرداری نوری

شاید فکر کنید که معمول‌ترین کاری که با اشعه نوری می‌توان کرد این است که آنها را شکست تا سایه‌ای به وجود بیاید. اما سازندگان صفحه نمایش لمسی نوری از همین کارکرد ساده توانسته‌اند تا صفحه نمایشگر لمسی تصویربرداری نوری را بسازند.

آنها در پنل‌های این صفحات دوربین‌های مادون قرمز با اشعه‌های نوری را تعبیه می‌کنند که وقتی که دست شما با سطح این صفحه تماس پیدا می‌کند، باعث مختل شدن اشعه‌ها می‌شود. سپس، پنل مانیتور متوجه نقطه تماس دست می‌شود. خوبی کار با این صفحه‌های لمسی این است که به غیر از دست می‌توانید با دستکش هم با آنها کار کنید.

انواع نمایشگر لمسی: 3. نمایشگرهای لمسی تصویربرداری نوری

معایب نمایشگر لمسی تصویربرداری نوری

با این حال، تنها عیبی که می‌توانیم به این صفحه‌ها بگیریم این است که طراحی آن‌ها خیلی فشرده نیست. برای همین، ممکن است افرادی که به دنبال صفحه‌های ظریف و کوچک لمسی باشند، صفحه‌های تصویربرداری نوری را نپسندند.

نمایشگرهای لمسی تصویربرداری یکی از بهترین نمایشگرها هستند، چون مقاومت زیادی دارند و کاربردهای مختلفی از جمله تخته‌های سفید تعاملی در مراکز آموزشی دارند.

اندازه‌ تولید صفحه‌های آنها هم متفاوت است. برای مثال، این صفحه‌ها می‌توانند مانیتور لمسی 24 اینچ و نمایشگر لمسی 65 اینچ باشند و حداکثر اندازه به ۱۰۰ اینچ هم برسد.

معایب نمایشگر لمسی تصویربرداری نوری

انواع نمایشگر لمسی: 4. صفحه نمایشگر لمسی خازنی

حالا می‌رسیم به نمایشگرهای خازنی! صفحه‌ای که بیشترین استفاده روزانه از آن را داریم. آیا می‌دانید که در مورد چه وسایلی صحبت می‌کنیم؟ بله، درست است اسمارت فون‌ها و تبلت‌ها که روزانه وقت زیادی از ما را به خودشان اختصاص می‌دهند!

نوع روش تشخیص نقطه تماس برای صفحه‌های نمایشگر لمسی خازنی بنابر الکتریسیته است. برای همین، زمان واکنش به نقطه تماس و دقت در تشخیص این صفحه‌ها زیاد است. همچنین، برخی از مدل‌های جدید آنها دارای قابلیت تشخیص چند نقطه تماس با همدیگر هستند.

اما متاسفانه یک عیب بزرگ که صفحه‌های خازنی لمسی دارند این است که سازندگان آنها را در اندازه‌های خیلی بزرگ تولید نمی‌کنند. برای همین، بیشتر کاربرد آنها را در اسمارت فون‌ها مشاهده می‌کنید.

انواع نمایشگر لمسی: 4. صفحه نمایشگر لمسی خازنی

اندازه نمایشگر لمسی خازنی

معمولاٌ اندازه صفحه‌های اسمارت فون لمسی نمایشگر لمسی 7 اینچی، نمایشگر لمسی 10 اینچ یا اندازه بیشتر است. مدل‌های قدیمی‌تر هم از شیلد نمایشگرِ لمسی 2.4 اینچی استفاده می‌کنند.

با این که اسمارت فون‌های جدید دیگر از شیلد نمایشگر لمسی 2.4 اینچ استفاده نمی‌کنند، برخی از فروشگاه‌های قطعات الکترونیکی وسایل جوانبی مانند شیلد نمایشگرِ لمسی آدوینو را می‌فروشند.

اندازه نمایشگر لمسی خازنی

مزایای استفاده از صفحه نمایشگر لمسی

مسلماً شما که هر روز با اسمارت فون و تبلت کار می‌کنید، می‌دانید که تجربه کار با این دستگاه‌ها نسبت به موبایل‌های قدیمی‌تر که دکمه‌ای بودند و حتی لپ‌تاپ و کامپیوتر راحت‌تر است. برای مثال، کار کردن با صفحه‌های نمایشگر لمسی هوشمند شما را از فشار دادن دکمه‌های کیبورد یا کار با موس بی‌نیاز می‌کند.

همچنین، سرعت و کارایی کار با سیستم عامل این مانیتورها هم بیشتر خواهد شد. علاوه بر این، نبود ضرورت داشتن موس و کیبورد هم فضای بیشتری را برای کار به وجود می‌آورد و باعث می‌شود که راحت‌تر با مانیتور لمسی کامپیوتر کار کنید.

یک مزیت دیگر کار با مانیتورهای لمسی این است که پاک کردن سطوح آن‌ها آسان است. در نتیجه، به راحتی می‌توانید از آنها نگهداری کنید.

مزایای استفاده از صفحه نمایشگر لمسی

موارد استفاده از نمایشگر لمسی

با توجه به استفاده‌های متنوع نمایشگر لمسی مخصوصاً در ۲۰ سال اخیر که بسیار زیاد و متنوع شده‌اند، ارزش این صنعت مدام در حال افزایش است و هر ساله تعداد بسیار زیادی مانیتور لمسی در بازار تولید می‌شود که کارکردهای مختلفی دارند.

برای همین، می‌خواهیم که چند نمونه از کاربردهای معمول استفاده از مانیتورهای لمسی را در این بخش توضیح دهیم.

موارد استفاده از نمایشگر لمسی

کاربرد نمایشگر لمسی: 1. اسمارت فون‌ها و تبلت‌ها

قطعاً بیش از همه با این نوع کارکرد مانیتور لمسی آشنایی دارید. اسمارت فون‌ها چه دارای سیستم عامل اندروید و چه دارای سیستم عامل اپل باشند، از صفحه‌های لمسی در ساخت آنها استفاده می‌شود.

در مورد آیپد و تبلت‌ها هم همینطور است. فقط تنها تفاوتی که آیپد و تبلت‌ها با اسمارتفون‌ها دارند این است که اندازه صفحه از اسمارت فون‌ها بزرگتر است.

کاربرد نمایشگر لمسی: 1. اسمارت فون‌ها و تبلت‌ها

کاربرد نمایشگر لمسی: 2. سطوح رابط بین انسان و ماشین

سطوح رابط بین انسان و ماشین (HMI) بیشتر کاربردهای صنعتی دارند. از این رو، از آنها به عنوان سیستم‌های کنترل در کارخانه‌های تولیدی و فضاهای کار تجاری استفاده می‌کنند. نوع طراحی سطوح رابط بین انسان و ماشین متفاوت است.

برای مثال، سیستم عامل برخی از این مانیتورهای لمسی طراحی ساده و ابتدایی دارد و فقط دارای چند اهرم و دکمه است. اما طراحی خیلی از آن‌ها هم پیچیده‌تر از این است و گزینه‌های بیشتری را برای کنترل سیستم کارخانه‌ها و تاسیسات در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

کاربرد نمایشگر لمسی: 2. سطوح رابط بین انسان و ماشین

کاربرد نمایشگر لمسی: 3. سیستم‌های پایانه فروش

وقتی که از فروشگاهی خرید می‌کنید و پیش صندوقدار می‌روید، او با  استفاده از دو دستگاه خرید را محاسبه و پردازش می‌کند. اول از همه، او بر روی یک مانیتور یا نمایشگر لمسی فروشگاهی اقلامی که خریده‌اید را به صورت لمسی انتخاب و مبلغ را محاسبه می‌کند. سپس، صندوقدار گزینه کشیدن کارت روی مانیتور لمسی کوچک کارت‌خوان و وارد کردن مبلغ محاسبه شده را می‌دهد.

به این صورت، صندوقدار با استفاده از این دستگاه‌ها که همه جزو سیستم‌های پایانی فروش هستند، به صورت دیجیتالی مبلغ خرید را محاسبه و پردازش می‌کند. از این رو، سیستم‌های پایانی فروش هم برای مانیتورهای خود از صفحه‌های مانیتور لمسی استفاده می‌کنند.

کاربرد نمایشگر لمسی: 3. سیستم‌های پایانه فروش

کاربرد نمایشگر لمسی: 4. سیستم‌های اطلاعات و سرگرمی

بیشتر موارد استفاده سیستم‌های اطلاعات و سرگرمی در مدل ماشین‌های جدید هستند. هدف اصلی این سیستم‌ها ارائه اطلاعات برای راننده است که البته می‌توانند اهداف سرگرم کننده‌ای هم برای او داشته باشند.

برخی از صفحه‌های مانیتورهای سیستم‌های اطلاعات و سرگرمی دکمه‌ دارند، اما بیشترشان لمسی هستند و راننده با لمس مانیتور لمسی ماشین می‌تواند کارکردهای آن را کنترل کند.کاربرد نمایشگر لمسی: 4. سیستم‌های اطلاعات و سرگرمی

کاربرد نمایشگر لمسی: 5. دستگاه‌های هوشمند

بسیاری از دستگاه‌های هوشمند خانگی شامل ماشین لباسشویی، خشک‌کننده لباس، اجاق و … هستند که می‌توانید آنها را به اینترنت وایرلس وصل کنید.

همچنین، خیلی از آنها کارکردشان اتوماسیون و مکانیزه شده و هدف اصلیشان صرفه‌جویی در انرژی است. در خیلی از دستگاه‌های هوشمند استفاده از مانیتور یا نمایشگر لمسی رایج است و به کاربران امکان کنترل راحت و آسان را می‌دهد.

کاربرد نمایشگر لمسی: 5. دستگاه‌های هوشمند

کاربرد نمایشگر لمسی: 6. مانیتور لمسی برای تدریس

استفاده از نمایشگر لمسی ایستاده در کلاس‌های درس برای خیلی از مدارس گزینه لوکس و گران قیمتی است. برای همین، بسیاری از آن‌ها از فراهم کردن مانیتورهای لمسی برای کلاس‌های درس اجتناب می‌کنند و استفاده از همان تخته سیاه را برای معلم ترجیح می‌دهند.

اما کاربرد مانیتور لمسی بزرگ برای تدریس معلمان در مدارس مزایای زیادی دارد. آشکارترین مزیت آن این است که معلم می‌تواند درس‌ها را با عکس‌های رنگی، ویدیوها، آمار، گراف‌ها و خیلی چیزهای دیگر روی یک صفحه نمایشی تعاملی با سرعت و کارایی بالا نشان دهد.

بنابراین، این مسئله به دانش‌آموزان کمک می‌کند که روند یادگیریشان بهتر و سریع‌تر باشد. در نتیجه، استفاده از نمایشگرِ لمسی سی تاچ و نمایشگر لمسی هوشمند برای تدریس روش خیلی خوبی است.

با این که قیمت تلویزیون لمسی برای تدریس برای مدارس زیاد است، تهیه نمایشگر لمسی برای تدریس می‌تواند ابزار کارآمدی برای آموزش به دانش‌آموزان در کلاس درس باشد.

کاربرد نمایشگر لمسی: 6. مانیتور لمسی برای تدریس

کاربرد نمایشگر لمسی: 7. مانیتور لمسی برای طراحی

فرایند طراحی و نقاشی روی نرم‌افزار با کامپیوتر یا روی کاغذ دشوار است و نیازمند به تمرکز و دقت زیادی دارد. مخصوصاً، اگر با کامپیوتر و موس طراحی دیجیتال را انجام می‌دهید، باید ساعت‌ها موس را به این طرف و آن طرف بکشید تا طرح را انجام دهید و رنگ‌آمیزی کنید.

اما وقتی  امکان طراحی و رنگ‌آمیزی با تبلت و دستگاه‌های هوشمند و مانیتور لمسی با قلم مخصوص وجود دارد، چرا این کار را با آنها انجام ندهید؟ خوشبختانه، سیستم عامل تبلت و آیپدها به قدری پیشرفته شده که امکان نصب و استفاده از نرم‌افزارهای طراحی دیجیتال را می‌دهد.

همچنین، سطح صفحه نمایشگر لمسی تبلت و آیپد هم به شما اجازه می‌دهد که به راحتی با دست یا قلم مخصوص فرایند طراحی را انجام دهید.

استفاده از صفحه نمایش لمسی در تبلت‌ها و آیپدها کار طراحی را برای طراحان و نقاشان خیلی راحت‌تر کرده است. همچنین، بسیاری از ویرایش‌گران عکس و ویدیو صفحه نمایش لمسی برای کامپیوتر تهیه می‌کنند تا آسان‌تر کارهای ویرایش را انجام دهند.

کاربرد نمایشگر لمسی: 7. مانیتور لمسی برای طراحی

بهترین برندهای تولید‌کننده نمایشگر لمسی

در مورد صفحه‌های نمایشگر لمسی، کارکرد، انواع و مزایای آنها صحبت کردیم، بیاید به سراغ این برویم که بهترین برندهای تولید‌کننده نمایشگر لمسی چه هستند. به دلیل تحریم، تعداد برندهای تولید‌کننده نمایشگر لمسی بین‌المللی در ایران محدود هستند.

برای همین، بیشتر برندهایی که در این بخش توضیح می‌دهیم، برندهایی هستند که اغلب در ایران به فروش می‌رسند. با ما همراه باشید تا در مورد بهترین برندهای تولید‌کننده نمایشگرِ لمسی در ایران توضیح دهیم.

بهترین برندهای تولید‌کننده نمایشگر لمسی

برندهای نمایشگر لمسی: برند ویوشیر

ویو شیر یک شرکت چینی است که از سال ۲۰۰۶ در استان گوانگدونگ چین تاسیس شده است. شرکت ویو شیر از زمان تاسیس خود لوازم برقی مثل پنل‌های الکتریکی، نمایشگر لمسی صنعتی، سنسورها و غیره تولید می‌کند. در ایران هم محصولات شرکت ویو شیر از جمله نمایشگر لمسی ویوشیر در ابعاد مختلف عرضه می‌شوند.

برندهای نمایشگر لمسی: برند ویوشیر

برندهای نمایشگر لمسی: برند جی پلاس

همانطور که گفتیم، با اعمال تحریم‌های سنگین اقتصادی علیه ایران، خیلی از  برندهای مطرح بین‌المللی مجبور شدند که در کشور فعالیت رسمی خود را متوقف کنند. ال جی هم یکی از این برندها بود.

با این حال، یکی از نمایندگان ال جی در ایران که شرکت گلدیران نام دارد، تصمیم گرفت که محصولات دیجیتال خود را در ایران تولید کند.

بنابراین، از سال ۱۳۹۸ گلدیران مانیتورها و محصولات دیجیتال خود را با برند جی پلاس از جمله نمایشگر لمسی جی پلاس وارد بازار ایران کرد. اکنون، این برند یکی از بهترین برندهای تولید داخلی محصولات دیجیتال در ایران محسوب می‌شود.

برندهای نمایشگر لمسی: برند جی پلاس

برند نمایشگرهای لمسی: برند پاناسونیک

پاناسونیک یک برند ژاپنی است که از قدیم در ایران محبوب بوده و در سال ۱۹۱۸ در ژاپن تاسیس شد. موسس شرکت پاناسونیک یک فرد ژاپنی به نام ماتسوشیتا بود که در ابتدا کارخانه‌اش را با تولید وسایل برقی مثل انواع لامپ شروع کرد.

اما به تدریج، شرکت پاناسونیک وارد عرضه تولید تلویزیون شد و از اواسط دهه اول ۲۰۰۰ وسایل پیشرفته‌تری از جمله نمایشگر لمسی پاناسونیک را تولید و به بازار عرضه کرد. به طور کلی، پاناسونیک یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین برندهای تولید وسایل دیجیتال در دنیا و ایران است.

برند نمایشگرهای لمسی: برند پاناسونیک

برند نمایشگر لمسی: برند ال جی

ال جی یک برند کره‌ای است که از سال ۱۹۵۸ فعالیت خودش را در سئول کره آغاز کرد. LG در ابتدا کار این برند را با تولید تلویزیون، یخچال، رادیو و محصولات برقی دیگر آغاز کرد. اما به تدریج، محصولات برقی ال جی و مخصوصاً تلویزیون‌هایش در سرتاسر دنیا معروف شدند.

اکنون هم ال جی وسایل برقی دیجیتال پیشرفته‌ای مثل صفحه نمایشگر لمسی ال جی را در دنیا عرضه می‌کند. با اینکه این برند فعالیت رسمی در ایران ندارد، اما به مقدار محدود می‌توان محصولات آن را پیدا کرد.

برند نمایشگر لمسی: برند ال جی

برند نمایشگر لمسی: برند ایسوس

چه کسی می‌تواند اسم برند ایسوس را شنیده باشد و در مورد محبوبیت محصولات دیجیتال آن از جمله لپتاپ‌ها و کامپیوترهای آن نداند؟ ایسوس برندی تایوانی است و از سال ۱٬۹۸۹ در زمینه محصولات کامپیوتر فعالیت می‌کرده است.

امروزه، ایسوس محصولات دیجیتال متنوعی مثل مانیتور لمسی ایسوس را در بازار تولید می‌کند. مانیتور‌های لمسی جزو محصولات گران‌قیمت‌تر در بازار مانیتور تاچ هستند و این نشان دهنده کیفیت ایسوس برای تولید محصولاتش است.

برند نمایشگر لمسی: برند ایسوس

قیمت نمایشگر لمسی

طبیعی است که پیش از خرید هر محصولی به قیمت آن دقت کنیم، چون قیمت یک کالا می‌تواند چیزهای مختلفی در مورد کیفیت آن به ما بگوید. قیمت صفحه‌های نمایشگرِ لمسی هم همینطور است.

از آنجایی که در ساخت صفحه‌های نمایشگر لمسی و مانیتور لمسی استوک اجزای مختلفی به کار گرفته می‌شوند و کارکردهای مختلفی دارند، بسته به کارکردها و کیفیت این مواد قیمت‌ آن‌ها هم می‌تواند متفاوت باشد.

قیمت نمایشگر لمسی

کیفیت مواد ساخت چه تاثیری بر قیمت مانیتور لمسی دارد؟

برای مثال، صفحه نمایشی که در کشوری ساخته شده که از متریال بهتری برای تولید مایتورهای لمسی استفاده می‌کند را در نظر بگیرید.

همین محصول قیمت بالاتری نسبت به صفحه نمایش دیگری دارد که در کشور دیگری ساخته شده که از متریال کم کیفیت استفاده می‌کند. بنابراین، کیفیت متریال ساخت در تعیین قیمت صفحه نمایشگر لمسی مهم است.

کیفیت مواد ساخت چه تاثیری بر قیمت مانیتور لمسی دارد؟

حجم تولید چگونه تعرفه نمایشگر لمسی را تعیین می‌کند؟

هر چقدر که سازندگان صفحه نمایشگر لمسی با حجم بیشتری صفحه‌های لمسی را تولید کنند و نوع و میزان عرضه آنها در بازار کارآمدتر باشد، آنها قیمت کمتری بر روی این محصولات می‌گذارند. اما اگر میزان تولید آن‌ها با میزان تقاضا همخوانی نداشته و کمتر باشد، این قیمت بیشتر خواهد شد.

حجم تولید چگونه تعرفه نمایشگر لمسی را تعیین می‌کند؟

آیا اندازه صفحه نمایش و رزولوشن قیمت صفحه تاچ را زیاد می‌کند؟

مسلماً هر چقدر که اندازه و رزولوشن یک صفحه نمایش لمسی بیشتر باشد، قیمت آن هم بالاتر خواهد رفت. همچنین، اگر صفحه نمایش لمسی دارای ویژگی‌های خاص مثل لمس چند تماسی یا داشتن روکش مخصوص باشد، مطمئن باشید که قیمت آن ارزان نخواهد بود.

آیا اندازه صفحه نمایش و رزولوشن قیمت صفحه تاچ را زیاد می‌کند؟

خرید نمایشگر لمسی از تهران پروژکتور

نمایشگرهای لمسی از اولین زمان ورود به بازار دنیا بازار محصولات دیجیتال را به طرز عجیبی دگرگون کرده‌اند، به طوری که امروزه عدم استفاده از آنها در محصولات خانگی، صنعتی و تجاری غیر قابل تصور است.

همچنین، کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این بازار همچنان هم در آینده گسترده‌تر و پرارزش‌تر خواهد شد، چون میزان تقاضا برای محصولات نمایشگر بزرگ لمسی یا انواع کوچک آن هر روز افزایش می‌یابد.

بنابراین، اگر مایل به خرید مانیتور لمسی هستید، می‌توانید از سایت تهران پروژکتور که در زمینه فروش نمایشگر لمسی فعالیت می‌کند بازدید کنید. ما در این سایت امکان خرید لوازم دیجیتالی و برقی گوناگون از جمله صفحه‌های نمایشگرِ لمسی را از بهترین برندها و با مرغوب‌ترین کیفیت برای شما عزیزان فراهم کرده‌ایم.

خرید نمایشگر لمسی از تهران پروژکتور

برای پنهان کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک کنید
مقایسه