

نمایش 1–16 از 165 نتیجه
با پیشرفت تکنولوژی و احاطهی آن در تمامی جنبههای زندگی، نحوهی آموزش نیز کاملا تحت تأثیر قرار گرفته است. حالا که دیگر بچهها هر کدام یک تبلت و گوشی هوشمند دارند، نباید انتظار داشته باشیم که نوشتن روی تخته سیاه مدرسه خیلی برایشان جذاب باشد. جای تعجب هم ندارد که که دیگر کلاسها را نمیتوان مثل قدیمها، با کتابها و جزوها محدود کرد. به همین منظور برای داشتن محیط آموزشی پیشرفته و یادگیری تعاملی، اکثر مدیران خوش فکر درصدد هستند تا کلاسهای درس را با خرید ویدئو پروژکتور آموزشی (School classroom projector) مناسب، هوشمند سازی کنند. این تأکید بر محتوای یادگیری بصری و چند رسانهای، پروژکتور را به عنوان عضوی مهم و اساسی در کلاسهای مدرن تبدیل کرده است. نمایشگر بزرگ پروژکتور، به معلمان و اساتید کمک میکنند تا توجه دانشآموزان را با محتواهای جذاب، جلب کرده و با پویایی بالایی در روند یادگیری ایجاد کنند.
اما انتخاب پروژکتور کلاسی مناسب در دنیا متنوع آنها، میتواند بسیار گیج کننده و سخت باشد. به همین منظور پنج نکتهی اساسی را که در هنگام خرید بسیار مهم است در این متن برای شما آماده کردهایم.
میزان روشنایی پروژکتور با واحد لومن Lumens اندازه گیری میشود. هر چقدر میزان لومن بالاتر باشد، پروژکتور روشنتر اشت. در کل، روشنایی بالاتر یکی از ویژگیهای مهم در پروژکتور به حساب میآید. بنابراین بیشتر پروژکتورهای گرانقیمت روشنایی بالاتری دارند. هنگام خرید ویدئو پروژکتور کلاسی، بهتر است که میزان خروجی روشنایی رنگ و میزان خروجی روشنایی سفید را در نظر بگیرید. اما بطور کلی، میزان روشنایی مورد نیاز برای کلاسهای درس و اتاقهای کنفرانس با کنترل نورپردازی، حداقل روشنایی 2.500 لومن میتواند مناسب باشد.
اما دقت داشته باشید که در اتاقهای روشن با پنجرههای بزرگ بهتر است که یک پروژکتور با میزان روشنایی 3.500 لومن انتخاب کنید. البته اگر فضا را تاریک کرده و پنجرهها را با پردههای ضخیم بپوشانید همان میزان 2.500 لومن کفایت میکند.
این روزها پروژکتورها چیزی فراتر از دستگاههایی هستند که فقط تصاویر را بر روی صفحه نمایش ارائه دهند. پروژکتورهای تعاملی یا Interactive Projectors موجود در بازار با قلمهای تعاملی هوشمند برای حاشیه نویسی و حتی طراحی صفحات سازگاری خوبی دارند. این روش فرصتهایی را برای آموزش و یادگیری هیجانانگیز دانش آموزان ایجاد میکند.
پروژکتورهای تعاملی با اشغال فضای کمتر و کاراییهای بیشتر یکی از پرطرفدارترین ابزارهای الکترونیکی آموزشی هستند. با پروژکتورها تعاملی بدون نیاز به کامپیوتر، شرایطی را فراهم میکنند که کاربران حتی با لمس صفحات توسط انگشتانشان بنویسند و نکات مهم را هایلایت کنند. یکی دیگر از مزیتهای پروژکتورهای تعاملی اتصال همزمان چندین رایانه شخصی، تبلت و تلفنها هوشمند بصورت وایرلس است. بنابراین کاربران میتوانند مطالب خود را به راحتی با دیگران به اشتراک گذاشته و روی آن تغییرات حاصله را سیو کنند.
پروژکتورهای تعاملی ابزارهای قدرتمندی برای محیطهای آموزشی هستند. در برخی فضاهای آموزشی زیاد پیش میآید که چندین نفر همزمان بخواهند بر روی صفحه نمایش حاشیه نویسی کنند، پروژکتورهای تعاملی استفاده همزمان 6 کاربر را پشتیبانی میکنند. در ضمن، حالتهای پیشفرض مثل انواع چارتها و نمودارها برای سرعت بالا در کنفرانسها و جلسات دانشگاهی بسیار کارآمد است.
نسبت برد (Throw Ratio) به میزان فاصلهی بین پروژکتور و صفحه نمایش گفته میشود. پروژکتورها از لحاظ نرخ پرتاب Throw Ratio به سه دسته تقسیم میشوند. پروژکتورها با پرتاب معمولی، پروژکتورهای پرتاب کوتاه و پروژکتورهای فوق پرتاب کوتاه. هر چقدر نرخ پرتاب بالاتر باشد، باید برای داشتن تصاویر در ابعاد بزرگ، پروژکتور در فاصلهی بیشتری از صفحه نمایش قرار بگیرد. بنابراین برای داشتن تصاویر بزرگ با این پروژکتور به فضای بزرگی هم نیاز است. در حالیکه پروژکتورهای پرتاب کوتاه و پروژکتورهای فوق برد کوتاه Ultra Short Throw برای نمایش تصاویر بزرگ در اتاقهای کوچکتر مثل کلاسهای درس یا اتاقهای کنفرانس ایدهآلترین هستند.
پروژکتورهای پرتاب کوتاه با کمترین فاصله به پرده نمایش تصاویر را در ابعاد وسیع، با حداقل سایهها و تشعشعات آزاردهنده نمایش میدهند. معمولا پروژکتورهای پرتاب کوتاه با قرار گرفتن در فاصلهی کمتر از یک متر (حدود 90 سانتی متر) تا 2.5 متر، میتوانند تصاویری به بزرگی 80 اینچ (مورب) نمایش دهند. پروژکتورهای فوق پرتاب کوتاه در اتاقهای کوچک، با رفت و آمدهای حضار و ارائه دهنده، سایهای بر روی صفحه نمایش ایجاد نمیشود.
پروژکتوری خوب و کارآمد است که توانایی نمایش محتوا را از دستگاههای مختلف و پیشرفته داشته باشد. بنابراین باید پنل درگاهی پروژکتور کاملا مورد بررسی قرار بگیرند که نه تنها شرایط اتصال کامپیوتر و لپتاپ مهیا باشد، بلکه بتوان انواع مدیا پلیر و دستگاههای هوشمند (موبایلهای هوشمند) را داشته باشد.
اگر پروژکتور انتخابی شما قابلیت اتصال وایرلس با کامپیوتر و دستگاههای هوشمند داشته باشد که دیگر فوق العاده است و از هزینهی کابلهای اضافه و دست و پاگیر نیز خلاص میشوید. با این اوصاف بهتر است پروژکتورهای تعاملی را انتخاب کنید که با اتصال به پخش کنندههای blu-ray و Apple TV محتوا را بدون افت کیفیتی پشتیبانی کنند. به این منظور باید در پنل درگاهی پروژکتور به دنبال پورت HDMI باشید، که تضمین کنندهی انتقال محتوای دیجیتالی با کیفیت بالا است. البته وجود درگاه USB نیز برای نصب راحت حافظهی USB خیلی کارآمد و عالی است.
یکی از موارد مهمی که در خرید پروژکتور کلاسی بسیار اهمیت دارد، انتخاب یک پروژکتور با منبع نوری مقاوم و ماندگار است. معمولا پروژکتورهای مبتنی بر لامپ حدود 5.000 تا 6.000 ساعت در حالت نرمال و حدود 10.000 ساعت در حالت اقتصادی یا همان اکو دوام میآورند.
این میزان مقاومت لامپ برای پروژکتورهای کلاسی که شاید مدتها بدون استراحت روشن بمانند، رضایت بخش و مطلوب است. اما با کمی تغییرات و ارتقاء فناوری ساخت مثلا در پروژکتور پاناسونیک PT-LW376 ماندگاری لامپ تا 20.000 ساعت نیز رسیده است. نکتهی دیگری که باید به عنوان یک خریدار به آن توجه کنید، گارانتی معتبر است. فروشگاه اینترنتی تهران پروژکتور با سالها سابقه، پروژکتورهای مطرح دنیا را با گارانتی معتبر در اختیار کاربران قرار میدهد.
قطعا پروژکتورهای گرانقیمت با ویژگیهای فنی حرفهای ایدهآلترینها هستند. اما برای پروژکتورهای کلاسی /آموزشی باید به دنبال مدلی باشیم که دارای ویژگیهای فنی مناسب، عمر بالای لامپ و قیمتی مقرون بصرفه باشند. پروژکتور کلاسی Classroom Projector را میتوان متناسب با محتوای مورد نظر و نور پردازی محیط با پایینترین میزان رزولوشن و میزان نور و حداقل قیمت انتخاب کرد. ولی درباره عمر بالای پروژکتورها، منبع نوری و نصب آسان و سریع آنها باید بسیار وسواس به خرج داد. برای آشنایی بیشتر با انواع پروژکتورهای کلاسی به سایت فروشگاه اینترنتی تهران پروژکتور مراجعه کنید.